Medewerkers

Marjolein

Marjolein Bremer.

Voorzitter en initiatiefneemster van de stichting.

Geboren in Den Helder. Werkzaam geweest in de hotelwereld in Frankrijk. Op dertig jarige leeftijd weer gaan studeren en aansluitend gewerkt in de welzijnssector.

Waarom dit inititatief?

Haar liefde voor kinderen, die de hoop voor morgen zijn! Een diep respect voor mensen die ondanks moeilijkheden er toch ‘steeds weer voor gaan’!

Naast het werk voor stichting Building On Education is er één grote hobby: zingen, thuis en in het karaoke circuit.


Tiffany

Tiffany Bayer, Psychiatrisch verpleegkundige

Mede bestuurslid


Claudia Helstone, verzorgende in de extramurale zorg.

Mede bestuurslid

 

andre-in-de-keuken

André Boumbaly.

De heer André Boumbaly, onze vaste kok bij de benefietdiners! André is afkomstig uit Guinée en is sinds 10 jaar woonachtig in Nederland. Sinds eind april 2003 woont de heer Boumbaly in Den Helder en voelt zich inmiddels een “echte” Heldernaar! Hij werkt als kok in een restaurant in Alkmaar maar is na afloop van het werk altijd weer blij naar huis in Den Helder te gaan.

Nieta

Nieta Nioké.

Gehuwd met onze kok André.

Sinds augustus 2009 woont zij in Den Helder en heeft ook al meegeholpen bij de activiteiten van Building On Education.

 

Brian

Brian Bremer.

Brian Bremer is woonachtig in Amersfoort. Medewerker bij de kringloopwinkel in Amersfoort. De kringloopwinkel heeft de grootste afdeling met boeken in Amersfoort en omstreken. Brian werkt op de boekenafdeling en houdt voor de stichting stipt in de gaten wanneer er geschikte Engelstalige kinderboeken in de winkel zijn. Brian checkt de boeken en mochten ze geschikt zijn voor de door de stichting op te starten bibliotheken, dan koopt hij ze in. Als er voldoende boeken zijn, worden deze opgehaald door vrienden van de stichting Building On Education. Brian is een erg belangrijke medewerker: er zijn in Nederland nauwelijks Engelstalige kinderboeken te vinden (althans niet voor een zacht prijsje!) Mede dankzij Brian’s inzet kunnen straks de kinderen in Gambia en Sierra Leone ook genieten van het lezen van een boek!